CRT Holland trapt het motorsportseizoen 2020 groots af met een driedaags event op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni op het TT Circuit Assen. Drie dagen boordevol motorsport maar zonder OW Cup races en publiek.

In het 28-jarige bestaan van CRT Holland hebben de klanten nog nooit zo lang moeten wachten om op het prestigieuze TT Circuit Assen te kunnen rijden. Echter, de ernst van de Covid-19 pandemie liegt er niet om en onze eerste prioriteit is te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers maximaal te waarborgen.

Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni waren eerst gereserveerd voor de unieke FIM Endurance Legend Cup. Nu zijn deze dagen omgezet tot circuit-rijvaardigheids-trainingen en vrij rijden sessies op type 3 dagen.

Corona protocol
Dankzij een goed opgesteld Corona protocol is het mogelijk om op een verantwoorde wijze onze passie van motorrijden en motorsport te beoefenen op het TT Circuit Assen.
Eerste vereiste in deze is wel dat eenieder de gestelde regels opvolgt. Gezien de ervaringen van de afgelopen maanden weet eenieder dat het Coronavirus een geduchte tegenstander is waar je uiterst serieus mee om moet gaan.

Annuleringen OW Cupraces
Volgens de RIVM-richtlijnen is het niet mogelijk om races voor het Open Nederlands Kampioenschap wegrace te organiseren tot 1 september 2020. Dit is natuurlijk een bittere pil voor al onze OW Cup licentiehouders, het TT Circuit Assen en de organisatie.
De geplande OW Cupraces tot 1 september, plus de 501 km Endurance op het TT Circuit Assen, gaan niet door. Mocht er eventueel een versoepeling in de regels komen gaan wij in overleg over de mogelijkheden welke er op dat moment zijn.
Ook is de OW Cuprace in Oschersleben op zaterdag 13 en zondag 14 juni geannuleerd. Onzekerheden over ja dan nee als niet noodzakelijk verkeer in Duitsland te mogen reizen en ja dan nee veertien dagen quarantaine zijn o.a. hier debet aan.

Exclusieve training OW Cup-licentiehouders
Speciaal voor de OW Cup-licentiehouders gaat de CRT-organisatie exclusieve trainingsdagen inplannen. Op deze dagen kunnen licentiehouders na een lange winter- en voorjaarsstop de trainingen weer oppakken en het nieuwe aangeschafte en aangepaste materiaal verder ontwikkelen.
Deze eerste exclusieve trainingsdag voor OW Cup-licentiehouders is zaterdag 6 juni.
Alle inschrijvingen voor de OW Cuprace van zaterdag 6 juni worden omgezet van de OW Cup-site naar de CRT-site.

Inschrijven CRT-dagen
Inschrijven voor de geplande CRT-dagen en CRExperience combi trainingen is digitaal mogelijk via onze websites of door het sturen van een mail naar Heidi: info@crtholland.nl

Meer informatie
In de loop van volgende week brengt CRT Holland meer aanvullende informatie.

Tijdschema’s, protocol en infectiepreventie
Klik op de volgende links voor de tijdschema’s.
Tijdschema vrijdag 5 juni 2020
Tijdschema zaterdag 6 juni 2020
Tijdschema zondag 7 juni 2020

Klik op deze links voor het Corona-protocol en de Covid-19 infectiepreventie.
Corona protocol
Covid-19 infectiepreventie

Donderdagavond 14 mei om 20:00 uur is OW Cup organisator Hennie Lentink te gast in de Racesport.nl Live Chat om meer uitleg te geven over de huidige situatie.
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App