David Munoz wint, Collin Veijer zesde op zaterdag in Valencia

collin-veijer
David Alonso (80), Collin Veijer (95) en Zonta van den Goorbergh (84) | foto© Red Bull Content Pool

David Munoz heeft zaterdag in Valencia de eerste Red Bull MotoGP Rookies Cup van de Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana op zijn naam geschreven. Collin Veijer werd op de zesde plaats de best geklasseerde Nederlander terwijl Zonta van den Goorbergh als tiende de finish passeerde maar even later als negende werd geklasseerd.

De voorlaatste Red Bull MotoGP Rookies Cup race van het seizoen is zaterdagmiddag in Valencia gewonnen door de Spanjaard David Munoz. De Spanjaard passeerde na vijftien ronden als winnaar de finish voor zijn landgenoten Ivan Ortola, David Salvador, Marcos Uriarte en de Japanner Mario Aji.

Collin Veijer werd op de zesde plaats de best geklasseerde Nederlander terwijl Zonta van den Goorbergh de negende plaats in de wacht sleepte.

De tweede Red Bull MotoGP Rookies Cup race van de Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana gaat zondagmiddag om 15:30 uur van start.

Racesport.nl Liveblog
Een uitgebreider verslag van deze sessie en alle andere actie tijdens de tweede dag van de Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana is te vinden in de nieuwe Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zaterdag.

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

 Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App