Verslagenheid binnen de Ducati familie. Zondagavond kwam het trieste nieuws naar buiten dat Sandra Neri, de vrouw van Ducati teammanager Davide Tardozzi, na een langdurig ziekbed is overleden.

Velen in zowel de MotoGP- als ook in de WorldSBK paddock kennen Sandra Neri als een vrolijke en spontane vrouw die vaak haar man Davide Tardozzi vergezelde tijdens zijn werkzaamheden als Ducati teammanager.

Sandra Neri,
In haar woonplaats Ravenna was Neri een bekend gezicht. Zo was zij in haar jonge jaren een fervent volleybal speelster terwijl ze na haar eigen sportieve carrière aan de club verbonden bleef als manager van de vrouwenafdeling. Naast haar werkzaamheden binnen de volleybal wereld was ze jarenlang het gezicht van de bekende motorzaak Motomania di Davide Tardozzi in Ravenna. Tot haar eigen verdriet moest ze deze functie enige tijd geleden al opgeven vanwege gezondheidsredenen.

Zondagavond 06 juli werd bekend dat de altijd vriendelijke en goedlachse Neri haar strijd tegen de door eenieder zo gevreesde ziekte heeft verloren en op slechts 55-jarige leeftijd is overleden.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

 

 

 

 

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen we Davide Tardozzi, zijn zoon Andrea en verdere naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd.