Davide Tardozzi’s vrouw Sandra Neri overleden

113
davide-tardozzi
Davide Tardozzi (r) | foto© Ducati Corse

Verslagenheid binnen de Ducati familie. Zondagavond kwam het trieste nieuws naar buiten dat Sandra Neri, de vrouw van Ducati teammanager Davide Tardozzi, na een langdurig ziekbed is overleden.

Velen in zowel de MotoGP- als ook in de WorldSBK paddock kennen Sandra Neri als een vrolijke en spontane vrouw die vaak haar man Davide Tardozzi vergezelde tijdens zijn werkzaamheden als Ducati teammanager.

Sandra Neri,
In haar woonplaats Ravenna was Neri een bekend gezicht. Zo was zij in haar jonge jaren een fervent volleybal speelster terwijl ze na haar eigen sportieve carrière aan de club verbonden bleef als manager van de vrouwenafdeling. Naast haar werkzaamheden binnen de volleybal wereld was ze jarenlang het gezicht van de bekende motorzaak Motomania di Davide Tardozzi in Ravenna. Tot haar eigen verdriet moest ze deze functie enige tijd geleden al opgeven vanwege gezondheidsredenen.

Zondagavond 06 juli werd bekend dat de altijd vriendelijke en goedlachse Neri haar strijd tegen de door eenieder zo gevreesde ziekte heeft verloren en op slechts 55-jarige leeftijd is overleden.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

 

 

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen we Davide Tardozzi, zijn zoon Andrea en verdere naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd.