Maandag 23 november, een dag na afloop van de laatste Grand Prix van het seizoen in Portimão, heeft Dorna de eerste voorlopige Moto2 deelnemerslijst voor het 2021 MotoGP wereldkampioenschap bekend gemaakt.

Met dertig coureurs is de Moto2 klasse in 2021 de drukst bezette klasse binnen het MotoGP kampioenschap. In deze klasse is tevens het enige Nederlandse Grand Prix Team, NTS RW Racing GP vertegenwoordigd, echter met het vertrek van Bo Bendsneyder uit de klasse zullen we het komend seizoen wel moeten doen zonder Nederlandse coureur. Zoals bekend zullen voormalig MotoGP coureur Hafizh Syahrin en het jonge Belgische talent binnenkort hun debuut maken voor het team van Roelof Waninge uit het Drentse Dwingeloo.

Onderstaand de voorlopige 2021 Moto2 deelnemerslijst (23-11-2020):

Handige links Grande Prémio MEO de Portugal 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

 Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App