Aankomend weekend vinden de eerste wedstrijden van het IDM-kampioenschap plaats. Het is fijn te kunnen beginnen op Dion Otten’s thuisbaan, het TT Circuit Assen.

Dion heeft er tweemaal kunnen testen. Hij maakte op de KNMV-testdag zijn eerste meters op de Yamaha R6 op Assen, tevens was dit voor Dion de eerste kennismaking met de prachtige nieuwe asfaltlaag van het circuit. Twee weken geleden nog was hij met Pearle Gebben Racing present op een trackdag op de Drentse omloop.

De races van komend weekend worden onder strikte voorwaarden georganiseerd. Zo mag het team per rijder slechts drie medewerkers meebrengen. Daarnaast mag men geen gasten ontvangen en mag er ook geen publiek aanwezig zijn.

Uitermate jammer natuurlijk, we hadden dat tijdens Dion’s enige twee wedstrijden op vaderlandse bodem heel graag anders gezien.

De organisatie komt wel met een livestream, die is te volgen via www.idm.de/live, en ook via de Facebook- en YouTube-pagina van het IDM. De uitzending begint zaterdag 15 augustus a.s. doorlopend vanaf 15.42u, zondag 16 augustus a.s. vanaf 11.55u.

 

Handige links IDM Assen 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App