Ernst Dubbink Eveno Racing: Het seizoen kan van start

47

Afgelopen zaterdag 9 maart organiseerde Ernst Dubbink Eveno Racing de teampresentatie voor het nieuwe seizoen. De presentatie vond plaats in cafe ’n Tip te Daarle, het was een geslaagde en goed bezochte avond. De avond werd gepresenteerd door Bert Jansen ook wel bekend van RTV Oost, met muzikale ondersteuning van Smally licht & geluid!

Tijdens presentatie werd er teruggeblikt op het seizoen 2018 waar Ernst Dubbink Eveno Racing uitkwam in het ETC moto3 met Ruben Bijman. Maar er werd natuurlijk hoofdzakelijk vooruitgekeken op het nieuwe seizoen! Zo werd de nieuwe coureur Kas Beekmans aan het publiek gepresenteerd en kwam tevens Justin Fokkert uit Dalfsen naar voren, hij zal komend jaar ook technisch ondersteunt worden door Ernst Dubbink Eveno Racing.  Eenmaal op het podium werden de beide “goed pratende” coureurs de nodige vragen gesteld.

Vervolgens werd de motor van Kas Beekmans onder het doek vandaan gehaald en gepresenteerd aan het publiek. Met deze motor zal Beekmans uitkomen in het Spaanse ETC moto3 kampioenschap. Een sterk en goed gevuld startveld, momenteel staan er al ruim 60 rijders in geschreven! Alle coureurs rijden op bijna identiek dezelfde motoren kortom een echte kweekvijver voor jonge taltenten, als team is Ernst Dubbink Eveno Racing dan ook zeker trots om hier weer aan de start te mogen staan!

Na het officiële gedeelte was het tijd voor de verloting (voor de uitslag, zie: www.ernstdubbink.com)

Al met al was het een geslaagde teampresentatie, Ernst Dubbink Eveno Racing gaat zich nu richten op de eerste training die volgend week 22 t/m 24 maart plaats vind op het Spaanse Alcarras. Als team en namens de coureur(s) wil Ernst Dubbink Eveno Racing iedereen bedanken voor de nodige steun en komst! Ernst Dubbink Eveno Racing  gaat haar best doen om er weer een mooi seizoen van te maken!