Na een zomerstop van enkele weken werd het weer tijd om de motoren op te starten, voor alweer een KNMV Cup racedag op het circuit van Assen.

SuperCup 600 B & SuperCup 600 C groep
De B groep race liet een overduidelijke overwinning zien voor Rob Posthumus. Met een gat van maar liefst 8,7 seconde op Jarno Middelham wist hij op zijn Honda de winst naar zich toe te trekken. Zijn overwinning kwam geen moment in gevaar, in alle 8 rondes kwam Posthumus als eerste over de streep, een start tot finish overwinning dus. De strijd om positie was aanvankelijk spannend, met Mark Slingenberg, Enrico Melis en Jarno Middelham die hier allen voor gingen. Vanaf ronde 5 had Middelham P2 echter stevig in handen en wist dit uiteindelijk uit te bouwen tot een gat van 8  secondes, op nummer 3 Melis.

In de C groep was het Mark Wildenberg die de overwinning greep. Na ronde 1 kwam hij nog door op positie 2, achter Hansie van der Leek. Van der Leek wist tot en met de 4e ronde de koppositie vast te houden maar moest deze uiteindelijk toch opgeven aan de aanstormende Wildenberg die in de eerste 4 rondes het gaatje steeds dichter wist te rijden. Het veld zit prachtig dicht bij elkaar in de kop, met Jan de Boer op z'n Ducati die zeker op het laatst sterk op komt. Uiteindelijk weet de kopgroep van 3 binnen 0,4 seconde de finish te passeren! Wildenberg wint wel, voor van der Leek en de Boer. Richard Ham finisht op dik 2 secondes daarachter op positie 4.

SuperCup 600 B
1 Rob Posthumus
2 Jarno Middelham
3 Enrico Melis
4 Mark Slingenberg
5 Cees Nuyten
6 Edwin Ott
7 Ronald Boer
8 Paul Lugtenberg
9 Roland Bongers
10 Michiel Donders

SuperCup 600 C
1 Mark Wildenberg
2 Hansie van der Leek
3 Jan de Boer
4 Richard Ham
5 Edwin Houten
6 Richard Smit
7 Wubbe Roelfsema
8 Kevin Bruurs
9 Rik van Opdorp
10 Karel van der Leek