Michael van der Mark: ‘Ik kijk uit naar het weekend in Thailand’

108
michael-van-der-mark
Michael van der Mark | foto© Russell Colvin

Michael van der Mark is vastberaden om komend weekend tijdens de tweede ronde van het 2019 Superbike World Championship op het Chang International Circuit in Thailand zijn sterke start van het seizoen op Phillip Island een passend vervolg te geven.

In 2018 eindigde Michael van der Mark in Thailand als zevende en tweede in de twee verreden WorldSBK races. Deze podiumplaats in de tweede race samen met de derde plaats van teamgenoot Alex Lowes geeft de Nederlander veel vertrouwen voor komend weekend op het Chang International Circuit.

Michael van der Mark: “Ik kijk uit naar het raceweekend in Thailand. Vorig jaar werd ik tweede in race 2, met Alex ook op het podium, dus ik kom er graag terug. Het is een compleet ander circuit dan Phillip Island, maar het is er eentje waar ik altijd van geniet, vooral door de gepassioneerde Thaise fans. Volgens de weersvoorspelling wordt het erg warm, wat de uitdaging voor zowel de coureurs als de monteurs vergroot, maar ik hou er wel van als het warm is!”

Na drie sterk gereden races op Phillip Island bezet de Pata Yamaha WorldSBK Team coureur momenteel de vijfde plaats in de tussenstand van het kampioenschap.

 

Handige links Pirelli Thai Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App