Koop een blikje Monster Energy en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van een speciale Monster Energy Yamaha YZF-R125.

 Monster Energy is titelsponsor van o.a. het Monster Energy Yamaha MotoGP Team van Valentino Rossi en Maverick Viñales maar bijvoorbeeld ook een persoonlijke sponsor van onze nationale WorldSBK coureur Michael van der Mark.

Momenteel heeft Monster Energy een wel heel speciale actie voor de Nederlandse motorsportfans. Bij aankoop van een blikje Monster Energy in één van de deelnemende winkels maak jij namelijk kans op het winnen van Monster Energy Yamaha YZF-R125.

Wil jij kans maken op een Monster Energy Yamaha YZF-R125:

  1. Koop een blikje Monster in een deelnemende winkel
  2. Bewaar de bon
  3. Vul hier je gegevens in
  4. Voeg de naam van de winkel en de stad toe zoals weergegeven op de bon;
  5. Beschrijf in niet meer dan dertig (30) woorden: “Waarom verdien jij het om een Monster Energy Yamaha-motorfiets te winnen?”

Inschrijfformulier indienen kan tot 07 juni 2020.

Meer info: Monster Energy 

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App