Repsol heeft het sponsorcontract met het officiële Honda MotoGP Team verlengd met nog eens twee jaar. De Spaanse oliegigant zal dus ook in 2019 en 2020 als titelsponsor optreden van het team dat de komende twee seizoenen aan de start verschijnt met Marc Marquez en Jorge Lorenzo.

Repsol is al sinds het seizoen 1995 titelsponsor van het officiële Honda MotoGP Team. In de afgelopen 24 seizoenen werden er vele successen geboekt, zo werden er vele races gewonnen en werden er maar liefst 15 wereldtitels behaald door coureurs in de Repsol Honda kleuren.

De succesvolle samenwerking tussen Repsol en Honda is dan ook één van de langstlopende sponsordeals binnen het MotoGP wereldkampioenschap. Het huidige sponsorcontract liep aan het einde van dit seizoen af, en ondanks dat het voor beide partijen bijna een vanzelfsprekendheid was om samen door te gaan is de deal nu officieel beklonken.

Repsol en Honda kwamen onlangs een nieuwe tweejarige sponsordeal overeen, een deal waarmee men in 2019 haar 25 jarige samenwerking viert en waarmee Marc Marquez en Jorge Lorenzo ook de komende twee seizoen in de inmiddels bekende Repsol Honda kleuren actief zullen zijn in de koningsklasse.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl WebApp via: pwa.racesport.nl