Nieuw kleur- en doelstelling voor Cliff Kloots

382
cliff-kloots
Cliff Kloots poserend in de nieuwe 2017 kleurstelling

In 2017 zal Cliff Kloots opnieuw in de kleuren van Cliffracing actief zijn in de NK SuperCup 1000 klasse van de OW Cup. De vice-kampioen van 2016 zal dit echter doen in een nieuwe kleurstelling en met maar één doel; het binnenhalen van de titel.

Cliff Kloots is al sinds 2012 op de circuits te herkennen aan zijn opvallende rood, wit en groen design. Het komende seizoen zal de Cliffracing coureur de strijd voor de NK SuperCup 1000 titel echter aangaan in een een nieuw kleurstelling. In samenwerking met hoofdsponsor Putoline motorcycle olie, is er besloten de Yamaha R1 in 2017 van een nieuwe kleurstelling te voorzien.

Naast de motor zal het gehele team letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje worden gestoken, om zo beter aan te sluiten bij de bedrijfskleuren van Putoline. Ook Kloots zijn Held race overal is aangepast aan de nieuwe kleuren om een geheel te vormen met de motor.

Naast de kleurstelling is ook de doelstelling voor het seizoen 2017 bijgesteld. Na afgelopen seizoen als vice-kampioen te zijn geëindigd in de NK Supercup1000, is de doelstelling voor dit seizoen duidelijk. Het kampioenschap en zoveel mogelijk races winnen!

Van 15 t/m 17 maart zal Kloots tijdens een training op het circuit van Alcarras in Spanje voor het eerst in 2017 in actie komen. Het team zal zich hier gaan voorbereiden op de eerste OW Cup wedstrijd welke zaterdag 15 april verreden wordt op het TT Circuit Assen.