Dinsdagavond kwam voormalig OW Cup coureur Marc Eusman om het leven bij een tragisch ongeval in de buurt van zijn woonplaats Didam. Dinsdag 09 juni zal de gangmaker van het circuit in besloten kring begraven worden. In overleg met de familie Eusman hebben Marc’s motorsport vrienden besloten om tijdens zijn afscheid gezamenlijk een erehaag met circuit motoren te vormen.

Woensdagochtend 03 juni werd de motorsportwereld opgeschrikt door het bericht dat Marc Eusman bij een tragisch ongeval om het leven is gekomen.

Lees ook: Marc Eusman overleden na tragisch ongeval

In overleg met de familie Eusman hebben een aantal motorsport vrienden besloten om een dinsdag 09 juni erehaag met circuit motoren te vormen. Deze erehaag zal op de dag van de begrafenis gevormd worden langs de route die de familie rijdt vanuit Didam naar de begraafplaats in het nabijgelegen Doetinchem.

Onderstaand de oproep:
Zoals jullie weten is Marc Eusman helaas niet meer onder ons. De gangmaker van het circuit zal enorm gemist worden. In overleg met de familie willen wij voor aanstaande dinsdag 09 juni een erehaag met circuit motoren organiseren.

De erehaag zal, met inachtneming van de 1,5 meter COVID-19 maatregel, gevormd worden langs de route die de familie rijdt vanuit Didam naar de begraafplaats in het nabijgelegen Doetinchem.

We horen graag wie er hieraan mee willen doen en vragen je daarom om uiterlijk a.s. zaterdag een mail te sturen naar stichtingstracing@gmail.com met je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Wanneer we een overzicht hebben van het aantal personen die meedoen volgt verdere informatie vanuit ons.

Team ST-Racing

Voor vragen kun je contact opnemen met René Snijers via 06-53809141.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App