Opvallen tijdens de race? Gebruik magneetstickers!

15
magneetstickers

Voertuigen zijn een uitstekend promotiemiddel. Je kunt ze bijvoorbeeld wrappen, laten spuiten of bestickeren. Als je voor stickers kiest is het verstandig om te kiezen voor magneetstickers. Dit zijn namelijk verwijderbare stickers die de lak van het voertuig niet beschadigen. Hierdoor kun je makkelijk wisselen tussen wel of geen reclame, of verschillende reclame uitingen. Hoe je het beste een magneetsticker kunt inzetten verkennen we in dit artikel.

Ideaal voor verschillende doeleinden
Meer opvallen tijdens de race of gewoon op de openbare weg? Kies dan voor magneet reclame op auto’s of motoren. Doordat je met jouw voertuig op verschillende plekken komt heb je hiermee continue de kans om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Maar eerst moet je bepalen voor welk doeleinde je zo’n sticker wilt laten ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld voor:

  • Reclame en promotie van sponsors
  • Versterking van jouw eigen bedrijfsidentiteit
  • Persoonlijke expressie

Bepaal voor je ontwerp goed welk doel de magneetstickers moeten dienen. Wil je kunnen afwisselen tussen verschillende doeleinden? Geen probleem! Juist hiervoor zijn magnetische stickers ideaal. Je kunt de exemplaren makkelijk verwisselen, zonder hierbij de lak van jouw voertuig te beschadigen. Door een passend ontwerp te maken voor jouw specifieke doel zul je de kracht van dit promotiemiddel optimaal kunnen benutten, waardoor je er nog meer profijt van zult hebben.

Stickers voor iedere doelgroep
Voor een effectieve overdracht van jouw boodschap is het goed om de doelgroep in het achterhoofd te houden bij het ontwerp. Kortom; wie gaat jouw sticker zien en wat wil je bij hen overbrengen? Door jouw ontwerp hierop af te stemmen zal je hen sneller aanspreken en overtuigen om tot een bepaalde actie over te gaan.

Je wilt natuurlijk dat jouw magneetsticker een gewenste reactie uitlokt. En wil je op bepaalde locaties niet herkenbaar zijn door de reclame-uitingen op jouw voertuig? Dan kun je de magneetstickers eenvoudig verwijderen en op een later moment weer aanbrengen.

Tips voor langdurig gebruik van magneetstickers op voertuigen
Kies je voor een magnetische sticker voor jouw auto of motor? Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van deze reclame kunt genieten zijn er een aantal belangrijke tips om op te volgen:

  • Zorg dat je voertuig goed schoon is voordat je de magneetsticker aanbrengt, om lakschade te voorkomen.
  • Haal de magneetsticker weg wanneer jouw voertuig voor lange tijd in de volle zon staat.
  • Verwijder de sticker wanneer je door de wasstraat gaat.
  • Voorkom dat de sticker zijn kleefkracht verliest door deze bij stilstand te verwijderen.

Wanneer deze tips niet in acht worden genomen kan de kleefkracht van de magneet afnemen, waardoor jouw sticker bij hoge snelheid en slecht weer kan loslaten. Ook maakt een hoge kwaliteit natuurlijk een wezenlijk verschil.

Kies daarom een betrouwbare partij uit waar je jouw ontwerp kunt laten drukken op hoge kwaliteit materiaal. Zo wordt er bij Reclameland standaard gebruik gemaakt van dik magneetfolie dat geschikt is voor buiten, zodat het niet direct wordt aangetast door weersinvloeden. Natuurlijk blijft het ook bij dit materiaal belangrijk om bovenstaande tips in acht te nemen. Wat voor stickerontwerp heb jij in gedachten voor jouw voertuig?Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.