Op The-Party 16, de grootste Lan-Party van de Benelux, heb je komend weekend de ultieme mogelijkheid om jezelf te plaatsen voor het Dutch eMotoGP Team! De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) biedt The Ultimate Lap aan tijdens The-Party. Alle aanwezigen kunnen een poging wagen de snelste tijd neer te zetten in de MotoGP game, op het virtuele TT-circuit Assen.

De gamers met de snelste tijden worden op 28 juni uitgenodigd voor een officiële scoutingsdag op het TT-circuit Assen, waar het eerste Dutch eMotoGP Team zal worden gepresenteerd. De gamers uit het team worden onder professionele begeleiding voorbereid op de kwalificatie van het Esports MotoGP World Championship, dat wordt georganiseerd door Dorna.

Wil je alvast het reglement doornemen, of meer informatie vinden? Check dan www.knmv.nl/theultimatelap.

The-Party 30 maart – 1 april
The-Party is de grootste Lan-Party van de Benelux. Jaarlijks komen hier meer dan 1.000 mensen samen om een weekend lang te gamen. Naast het gamen zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven, maar het evenement zelf zal draait om gaming. Gedurende de drie dagen dat het evenement duurt zullen er allerlei verschillende competities worden gehouden voor de bezoekers waar zij aan mee kunnen doen.

Meer informatie check www.the-party.nl