Racesport.nl Live Chat 25-08-2020: Een terugblik op een bijzonder Grand Prix weekend

185
motogp-red-bull-ring
Miguel Oliveira, Jack Miller en Pol Espargaró op weg naar de finish | foto© Red Bull Content Pool

Dinsdagavond 25 augustus zal er een opnieuw een Racesport.nl Live Chat uitzending zijn, een uitzending die in het teken staat van een terugblik op de BMW M Grand Prix of Styria. We blikken terug op het evenement en de fans krijgen de gelegenheid om vragen te stellen over het Oostenrijkse MotoGP weekend dat bol stond van de spanning, verrassingen, sensatie en bijzonderheden.

De afgelopen twee weekenden was het MotoGP wereldkampioenschap te gast op de Oostenrijkse Red Bull Ring. Spannende races, verrassende winnaars maar ook races die gekenmerkt werden door remproblemen, rode vlag situaties, een hele serie penalties, het veelvuldig overschrijden van de zogenaamde tracklimits. Met name dit laatste zorgde ervoor dat, naast de coureurs op de baan, ook de leden van het FIM MotoGP Stewards Panel een hoofdrol voor zich opeisten.

Het presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager blikt terug op de vele gebeurtenissen tijdens de BMW M Grand Prix of Styria. Tevens zal Racesport.nl redacteur Guido Fenneman aanwezig zijn om de vragen van de fans te verzamelen, vragen die we tijdens de uitzending zoveel als mogelijk zullen proberen te beantwoorden.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met de Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

Handige links BMW M Grand Prix of Styria 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App