IDe afgelopen weken hebben de Racesport.nl bezoekers regelmatig kunnen genieten van een Racesport.nl Live Chat. Helaas moesten we de afgelopen week donderdag en ook vanavond 09 juni even een pas op de plaats maken. Onze excuses hiervoor.

In deze tijd waarin er geen races zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben we een aantal nieuwe initiatieven bedacht, initiatieven als Racesport.nl coureur in de Spotlights en de Racesport.nl Live Chat.

Leuke initiatieven waar we als Racesport.nl redactieleden zelf van genieten en waarvan we hopen dat deze ook in de smaak vallen bij de Racesport.nl bezoekers. Maar zoals jullie ongetwijfeld zullen begrijpen hakt de ‘coronacrisis’ er ook keihard in bij de snelste motorsport website van Nederland en België en zijn een groot deel van onze extra werkzaamheden en dus  ‘vaste inkomsten’ weggevallen. Hierdoor worden we de afgelopen tijd regelmatig gedwongen om onze werkzaamheden te verleggen naar werkzaamheden buiten de site en de ons zo geliefde sport. Dit met als hoofddoel de site in de lucht te houden, de verliezen te beperken en jullie ook in de toekomst te kunnen blijven voorzien van de laatste nieuwtjes uit de wegracesport.

Nu klagen we niet, zijn we niet te beroerd om onze handen uit de mouwen te steken en in deze tijd onze aandacht tijdelijk al dan niet gedwongen te moeten verleggen – we beschikken als ‘kleine’ zelfstandige Nederlandse website nu eenmaal niet over een energydranken fabrikant, groot medium of een Amerikaanse miljardair als suikeroom zoals bij veel van onze collega motorsport websites wel het geval is – maar dit houdt wel in dat we af en toe even een pas op de plaats moeten maken.

Tot onze eigen teleurstelling moeten we zo nu dan even afzien van onze planning en beloofde rubrieken, zo ook enkele keren de geplande Racesport.nl Live Chats op dinsdag- en donderdagavond. De afgelopen donderdagavond hebben we moeten laten schieten en ook vanavond 09 juni laten we verstek gaan. Onze excuses hiervoor.

Sinds deze week hebben we echter weer iets meer tijd en zullen we ons weer meer kunnen richten op hetgeen wat we het liefst doen en de afgelopen jaren gedaan hebben, namelijk het zoeken naar en het brengen van het laatste wegracenieuws en intensieve contacten onderhouden met de MotoGP-, WorldSBK- en de vele andere toppers uit onze sport. Ook hebben we voor de komende weken nog een leuk aantal toppers en sleutelfiguren gevraagd voor een Racesport.nl Live Chat en hebben we een aantal bekende- en minder bekende coureurs op de lijst staan voor de rubriek Racepsort.nl coureur in de Spotlights.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en af en toe verstek moeten laten gaan van de door ons beloofde Racesport.nl Live chat.

Met sportieve groet,

Evert Slager
www.racesport.nl.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App