Racesport.nl Live Chat: Zonta van den Goorbergh, Collin Veijer en Justin Fokkert

9
zonta-van-den-goorbergh
Justin Fokkert (l) en Collin Veijer (m) achterop bij Zonta van den Goorbergh (r) | foto© Remko Ardesch

In de Racesport.nl Live Chat van dinsdagavond 07 juli zijn te gast de drie Nederlandse European Talent Cup coureurs Zonta van den Goorbergh, Collin Veijer en Justin Fokkert. Het drietal kwam dinsdag op het circuit van Estoril in actie voor hun eerste wedstrijddag van 2020. Benieuwd naar hun reacties, vanaf 20:00 uur delen ze deze met ons.

De afgelopen weken was er regelmatig op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze live-chatsessies bespreken Evert Slager en Iwan van der Valk de actuele zaken binnen de sport en wordt er regelmatig contact gezocht met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens door het vaste presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager aan de betreffende persoon gesteld worden en zo veel als mogelijk direct tijdens de chat door de aanwezige gast (en) beantwoord worden.

Dinsdagavond 07 juli gaat het presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager in gesprek met de drie jonge Nederlandse wegracetalenten Zonta van den Goorbergh, Collin Veijer en Justin Fokkert. Het drietal kwam eerder op de dag op het circuit van Estoril in actie tijdens hun eerste European Talent Cup wedstrijddag van het seizoen.

Tijdens het gesprek zullen de drie Nederlandse European Talent Cup coureurs hun ervaringen met ons delen en terugblikken op hun twee verreden wedstrijden op het Portugese circuit.

De uitzending zal in tegenstelling tot de voorgaande keren iets korter zijn, dit in verband met het feit dat de drie heren in Portugal zitten en de verbinding via een mobiele telefoon zal plaatsvinden. Voor Fokkert zelfs vanuit de auto aangezien hij inmiddels al onderweg is met zijn team vanuit Estoril naar Portimâo waar over een week de tweede ronde van het 2020 FIM CEV Repsol seizoen van start zal gaan.

Na het gesprek met de drie heren zullen Evert Slager en Iwan van der Valk nog wel kort de actuele zaken uit de nationale in internationale wegrace bespreken en de vragen beantwoorden van de fans die deze tijdens de uitzending kunnen stellen via een chatbericht op Facebook of YouTube.

P.s. deze uitzending is een soort van een testuitzending. De drie European Talent Cup coureurs bijten het spits af. Mocht het technisch allemaal lukken en goed ontvangen worden door de Racesport.nl bezoekers dan zullen we onze uiterste best doen om ook dit soort Live Chats te maken na afloop van de WorldSBK en MotoGP evenementen.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App