Rossi krijgt wildcard voor Dutch TT in Assen: 1 april kikker in je bil

10060
valentino-rossi

Zaterdag 1 april plaatsten we het bericht: Valentino Rossi krijgt wildcard toegewezen voor Dutch TT in Assen. Ja, en u raadt het al, dat was natuurlijk een 1 april grap.

Het nieuws (Lees: Valentino Rossi krijgt wildcard toegewezen voor Dutch TT in Assen) sloeg afgelopen zaterdag in als een bom, de server van de website had het zwaar de eerste uren nadat het bericht online stond. Maar ook de Racesport.nl mailserver had het de eerste uren zwaar en daarnaast ontvangen we tot aan vandaag nog steeds persoonlijke berichten via de mail en de Racesport.nl social mediakanalen met vragen aangaande het bericht.

Niet alleen vragen maar ook heel veel reacties, van hele leuke reacties tot de meest vreselijke bedreigingen, van mensen die er hartelijk om konden lachen tot mensen die het te triest voor woorden vonden dat we een grap uithaalden met hun held en The Goat en mensen die beweerden dat ze zaterdag meteen kaarten hadden aangeschaft en nu met een kater zitten omdat ze er dag later pas achter kwamen dat het een goed bedoelde 1 april-grap was.

Aangezien we er niet alleen op Racesport.nl redactie de afgelopen dagen druk mee waren maar dat er ook o.a. bij het TT Circuit Assen nog steeds de nodige vragen komen of hun held er eind juni echt bij zal zijn tijdens de Dutch TT, bij deze nogmaals: Nee, motorsportfans het is en was een goedbedoelde 1 april grap.

We hopen met dit bericht een einde te hebben gemaakt al alle onduidelijkheid. Daarnaast vragen we hiermee jullie begrip voor het niet persoonlijk kunnen beantwoorden van alle gestuurde mails en berichten met vragen omtrent deze kwestie.

Tip: Zet 1 april 2024 vast in jullie agenda!!