Schrijf je nu in voor MOTOKICX GPmanager en win een Ducati 848!

2448
banner-gpmanager

Aan jezelf, maar ook aan andere lezers of vrienden en familie bewijzen dat jij dé kenner bent op MotoGP-gebied? Dat jij eigenlijk in de pitbox hoort te staan en de onderhandelingen hoort te doen met de coureurs? Schrijf je dan in voor het 2021-seizoen van MotokicX GPmanager, powered bij KicXstart magazine en Ducati Zaltbommel.

Op gpmanager.motokicx.com geven we jou als virtueel teammanager een budget van 12 miljoen om met een team van 6 rijders je kennis van de sport en inzicht in talent te laten gelden. En degene die dat het beste doet mag aan het einde van het seizoen de Ducati 848 mee naar huis nemen. Of een van de vele andere mooie prijzen!

Met MotokicX GPmanager blijft het niet langer bij ‘sterke praat’ met vrienden en familie over de afgelopen GP-race, maar spreken de resultaten van jouw droomteam over jouw kennis van de sport! Als MotokicX teammanager zit je het komende seizoen met nét effe wat meer spanning voor de buis of (hopelijk) langs de baan wanneer de beste motorcoureurs ter wereld zich klaarmaken voor de start.

We zijn trots te kunnen melden dat Ducati Zaltbommel in 2021 onze partner is, waardoor we een schitterende Ducati 848 kunnen presenteren als hoofdprijs. Ducati Zaltbommel is al jaren een begrip in Ducati-land (en ver daarbuiten) als exclusief dealer van het Italiaanse merk. Een bezoek aan de showroom is al een feestje, met een uitgebreide selectie aan zowel nieuwe als gebruikte Ducati’s. Ook speelt Ducati Zaltbommel al jaren een actieve rol in de Nederlandse racerij, onder andere met de Ducati Challenge. Kortom, de ideale partner!

Surf nu naar gpmanager.motokicx.com en stel je team samen. Inschrijven kan tot vrijdag 26 maart, 12 uur ’s middags.

Tip: bestel de KicXstart GP Special, de 132 pagina dikke voorbeschouwing op het 2021 MotoGP-seizoen, waarin ook GPmanager uitgebreid aan bod komt. Ideaal om je kennis alvast te testen. Bestellen kan via de volgende link: www.kicxstart.nl

reserveer-gpspecial