Stefan Bradl in Catalunya weer als vervanger Marc Marquez

132
stefan-bradl
Stefan Bradl | foto© Repsol Media

Stefan Bradl zal komend weekend tijdens de Gran Premi Monster Energy de Catalunya weer als vervanger optreden van de nog steeds geblesseerde Marc Marquez. De Duitser, die afgelopen weekend op het Misano World Circuit geblesseerd af moest haken, is voldoende hersteld om vanaf vrijdag weer in actie te komen.

Stefan Bradl, normaalgesproken in dienst bij HRC als MotoGP testcoureur, is de afgelopen Grand Prix weekenden de vaste vervanger van Marc Marquez binnen het Repsol Honda Team. Ondanks dat de Duitser afgelopen vrijdag op het Misano World Circuit na afloop van de eerste vrije training geblesseerd af moest haken en de rest van het weekend aan zich voorbij moest laten gaan zal hij vanaf vrijdag op Circuit de Barcelona-Catalunya toch weer op de Honda RC213V stappen.

De Duitser is voldoende hersteld om de herstellende Marc Marquez opnieuw te vervangen.

Stefan Bradl: “Mijn arm voelt een stuk beter, het was een moeilijke beslissing om niet te racen in Misano, maar het was de beste keuze voor mij en alle anderen. Nu met een week rust voel ik me goed en gemotiveerd om terug te keren. Ik heb in het verleden in Barcelona een aantal goede resultaten behaald op de Honda, maar we moeten zien waar we dit jaar staan. Alex en Taka hadden beide geweldige tests en races in Misano, ik kijk ernaar uit om hen en HRC te helpen en mezelf te blijven verbeteren.”

Met drie achttiende en een zeventiende plaats tijdens zijn vier voorgaande invalbeurten dit seizoen heeft Bradl nog geen potten kunnen breken op de Honda RC213V van de achtvoudig wereldkampioen.

 

Handige links Gran Premi Monster Energy de Catalunya 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App