STK 1000: Kawasaki MtM HS Racingteam presenteert haar line-up voor 2016

336

Het team zal met twee rijders op de compleet nieuwe Kawasaki Ninja ZX-10R van start gaan in het uiterst competitieve WK SuperStock1000: Wayne Tessels (NL) en Gregg Black (UK). Daarnaast zal het jonge talent Loris Cresson (BE) met een Kawasaki Ninja ZX-6R uitkomen in het WK SuperSport600. Het team zal hierbij ondersteund worden door hoofdsponsors Kawasaki Motors Europe, Motul Oil en Chromeburner Motorcycle Gear.

Teammanager Ludo van der Veken:
’’We zijn erg blij met het nieuwe team, alles klikt perfect tussen de rijders en dit zorgt voor een hele goede sfeer binnen het team. Tijdens de eerste trainingen hebben ze al veelbelovende dingen laten zien, maar we hopen de stijgende lijn nog verder te kunnen doorzetten en een vaste waarde in de top tien van beide wereldkampioenschappen te worden.  Al onze rijders zijn nog relatief nieuw in hun klassen, maar met de goede begeleiding en de professionele werkwijze van onze mensen aan hun zijde, kunnen zij zeker nog grote stappen maken’’.

Wayne Tessels:
”Ten eerste ben ik ontzettend blij dat we een prachtige samenwerking met Kawasaki en MtM hebben gemaakt. Zij hebben dan ook alle focus om komend jaar in de aanval te gaan. Dankzij mijn partners en sponsoren hebben we een competitief pakket samen kunnen stellen voor 2016. De eerste meters op de Ninja ZX-10R waren fantastisch. De motor rijdt bijzonder makkelijk, maar heeft ontzettend veel kracht. De samenwerking met het team verloopt soepel. Ik kijk erg uit naar komend seizoen!”

De rijders van het Kawasaki MtM HS Racingteam zijn momenteel volop in training voor de eerste WK wedstrijd op 2 april in het Spaanse Aragón.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en resultaten van het Kawasaki MtM HS Racingteam?

Like de Facebookpagina Moto-Tuning-Mol om als eerste alle in’s en out’s te weten!