Storing bij ‘Testen voor Toegang’ treft bezoekers Dutch TT (Update)

22347
tt-circuit-assen
TT Circuit Assen | foto© motogp.com

Op dit moment is er een landelijke storing bij ‘Testen voor Toegang’. De storing treft ook de bezoekers die voornemens zijn zaterdag en zondag een bezoek te brengen aan de 90e editie van de Dutch TT in Assen. Het is namelijk niet mogelijk om de benodigde negatieve testuitslag te downloaden welke benodigd is voor toegang tot het TT Circuit Assen.

Vanwege technische problemen zijn op meerdere plekken in het land flinke rijen ontstaan voor Testen voor Toegang. Niet alleen bij de testlocaties zijn er problemen, ook de mensen die zich hebben laten testen kunnen hun testuitslag niet downloaden. Aangezien deze testuitslag benodigd is voor het verkrijgen van toegang tot bepaalde evenementen, waaronder dit weekend tijdens de Dutch TT in Assen, stromen er veel vragen binnen waaronder bij het TT Circuit Assen en op de Racesport.nl redactie.

Op dit moment wordt er op het TT Circuit Assen hard gewerkt aan een oplossing – indien de storing niet tijdig opgelost kan worden. Het TT Circuit Assen staat in contact met de lokale- en landelijke overheden. Zodra hierover meer bekend is zal dit landelijk gecommuniceerd worden, indien nodig zullen de bezoekers persoonlijk op de hoogte worden gebracht en zullen wij dit middels een bericht op deze website publiceren.

Juist vandaag is er veel animo voor het Testen voor Toegang, omdat vannacht discotheken en nachtclubs weer opengaan, nadat ze lange tijd gesloten waren. Iedereen met een coronatoegangsbewijs mag vanaf 00.00 uur weer naar binnen.

Update zaterdag 26-06-2021
De storing is nog niet in zijn geheel opgelost. Het TT Circuit Assen verzoekt mensen die nog geen testuitslag hebben ontvangen gewoon naar Assen te komen en de uitnodiging voor de testafspraak mee te nemen. Individueel zal er voor eenieder naar een oplossing gezocht worden.

Officiele mededeling TT Circuit Assen:
We verzoeken u gewoon naar het circuit te komen en alle correspondentie (bijvoorbeeld testafspraak) mee te nemen. Aan de poort zorgen we voor een passende individuele oplossing, zodat u van een mooie dag motorsport kunt genieten.

Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag – Donderdag
Fotoverslag – Vrijdag
Fotoverslag – Zaterdag
Fotoverslag – Zondag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter