Van der Flier en Kok in 2021 in kleuren van Van der Flier Racing in Dutch Supersport

Van der Flier Racing
Ashwin van der Flier (l) en Patricia Kok (r) | foto© Van der Flier Racing

Patricia Kok en Ashwin van der Flier zullen ook in 2021 in de kleuren van het Van der Flier Racing team aan de start verschijnen in het International Dutch Championship. Beide coureurs komen uit in de Dutch Supersport klasse op een door Ahnendorp Tuning geprepareerde Yamaha R6.

Patricia Kok en Ashwin van der Flier vormen niet alleen naast de baan een duo, het tweetal zal ook komend seizoen als teamgenoten aan de start verschijnen in de Dutch Supersport klasse van het International Dutch Championship, het kampioenschap dat tot voorheen de naam OW Cup droeg.

In voorbereiding op de eerste race van het nieuwe seizoen, welke verreden wordt op zaterdag 10 april op het TT Circuit Assen, zullen Van der Flier en Kok afreizen naar Spanje om van 15 t/m 17 maart op Circuit Ricardo Tormo Valencia hun eerste kilometers te maken van 2021.

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter