Kawasaki Nederland pakt groots uit tijdens de 2019 editie van de GAMMA Racing Days op het TT Circuit Assen. Maak kans op VIP Parking plaatsen, VIP Tickets, een Meet and Greet met Leon Haslam of vier maanden gratis rijden op een Kawasaki naar keuze. 

Kawasaki VIP Parking en Tickets
Rij jij en één van je vrienden en/ of familie een Kawasaki motor en wil je in de exclusieve Kawasaki VIP Parking staan, midden in de paddock, en een Meet & Greet met World Superbike coureur Leon Haslam winnen?

Schrijf je dan nu in voor de Kawasaki nieuwsbrief en maak kans op deze bijzondere ervaring!

De prijs wordt aan 170 deelnemende nieuwsbrief leden weggegeven, er worden 85 prijswinnaars voor de zaterdag en 85 prijswinnaars voor de zondag uitgekozen.

De winactie loopt tot en met 5 augustus 2019. De prijswinnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemende nieuwsbrief leden. Je kunt je inschrijven voor deze Kawasaki winactie en nieuwsbrief via de volgende link: www..surveymonkey.com/r/JKBL89R

Vier maanden rijden op een Kawasaki naar keuze
Bij de Kawasaki Promo Tour tijdens de 2019 editie van de Gamma Racing Days kunt u zich inschrijven voor deze bijzondere winactie, waarna aan het einde van het weekend de gelukkige winnaar wordt uitgekozen, kom dus snel naar de Promo Tour in de Paddock en maak kans!

De 2019 editie van de GAMMA Racing Days vindt plaats op 17 en 18 augustus op het TT Circuit Assen. Voor een gratis toegangsbewijs of meer informatie over het evenement: www.gammaracingday.nl/