Onlangs presenteerde Yamaha in het Portugese Portimâo haar volledige wegraceprogramma voor 2018. Een belangrijk speerpunt binnen dit programma is het Pata Yamaha Official WorldSBK Team met Michael van der Mark en Alex Lowes. In onderstaande video o.a. de presentatie van de nieuwe WorldSBK machine en de verwachtingen van het tweetal voor het komende seizoen.

Pata Yamaha Official WorldSBK coureurs Alex Lowes en Michael van der Mark zijn de twee Yamaha coureurs die in 2018 voor successen moeten zorgen in de hoofdcategorie van het FIM Superbike World Championship.

Het duo zorgde in 2017 al voor zes podium finishes gedurende het hele seizoen – Lowes met vier podia en van der Mark met twee podia. Met tal van verbeteringen die gedurende het winterseizoen werden gemaakt hoopt het team de YZF-R1’s in 2018 regelmatig naar de hoogste trede van het podium te rijden.

In onderstaande video o.a. de presentatie van de nieuwe 2018 WorldSBK machine en de verwachtingen van het tweetal voor het komende seizoen.