TT CIRCUIT ASSEN LANCEERT NIEUWE EVENEMENTFORMULE Het TT Circuit Assen staat al jaren lang bekend als het Mekka van de Nederlandse motorsport, waar men jaar in jaar uit werkt aan nieuwe attractieve evenementformules. De nieuwste creatie is het Mega Motor Mekka, Assen 500 + Paas Motorbeurs, een uniek motorfestijn dat zal plaatsvinden op 2e Paasdag, 12 april. Dit nieuwe evenement is een combinatie van Racing & Shopping op het TT Circuit Assen, want naast de Assen 500 km WK-endurance race, de EK 125cc en de ONK Supersport 600 race op het 3,9 km lange circuit, staat de paddock bomvol met een groots opgezette Paas Motorbeurs, waarbij zowel dealers, handelaren als ook particulieren hun motorfietsen te koop kunnen aanbieden. En het publiek kan daar volop van genieten voor ŽŽn en hetzelfde toegangskaartje. Een nieuw fenomeen in Nederland, waarbij de organisatie een evenement heeft neergezet waar de racefans en motorliefhebbers van zullen smullen, maar wat ook spannend uitje is voor gezinnen die normaal gesproken op 2e Paasdag een woonboulevard of pretpark bezoeken.

Want attracties zijn er voldoende op 12 april. Naast de spectaculaire Le Mans start van de Assen 500, de pit- en tankstops, banden- en rijderswissels, komt het jeugdig talent in actie in de Euro Open (EK) 125cc en komt de mooiste Nederlandse raceklasse de ONK Supersport 600 aan de start. Maar wat dacht je van enkele duizenden motoroccasions van dealers, handelaren en particulieren, antislip demonstraties, een stuntprogramma, race-simulator, kaartbaan, het maken van een koprol in een race-auto, een groot evenementenpodium en de tientallen pitpoezen die in het gratis toegankelijke paddock te zien zijn op de Paas Motorbeurs.

All-in prijs met vele extraÕs en korting

En alles zit bij de verlaagde entreeprijs van Û 20,- inbegrepen, waarbij kinderen t/m 15 jaar (mits onder begeleiding van een volwassene) gratis toegang hebben tot het evenement. Daarnaast zullen er in diverse kranten, magazines en folders ook nog kortingsbonnen geplaatst worden van 25% (5 euro). En dat terwijl je voor een en hetzelfde toegangskaartje nog tal van extraÕs worden geboden, zoals: gratis parkeren, gratis zitplaats op de Hoofdtribune, gratis toegang tot de paddock en de Paas Motorbeurs, gratis pitwalk, gratis Big Screen Vidiwall en gratis programmaboek. Kortom, op 2e Paasdag zijn van 10 tot 6 uur alle ingredi‘nten zijn in huis voor een gezellig dagje Mega Motor Mekka met het hele gezin.

Verkoop je eigen motor op het TT-paddock

Naast tal van dealers en handelaren, is het ook voor de particuliere motorbezitter mogelijk om in de paddock van het TT Circuit Assen zijn of haar motorfiets LIVE te koop aan te bieden. Voor particulieren kan dat al vanaf Û 25,- euro per motor (incl. toegangskaart voor het hele evenement), terwijl ook de mogelijkheid bestaat om de aandacht van potenti‘le klanten alvast te trekken door een combinatie van LIVE op de Paas Motorbeurs en vooraf een advertentie (met of zonder foto) in een van de motorbladen. Geˆønteresseerde particuliere motorverkopers, maar ook dealers, handelaren, merken- en toerclubs kunnen zich melden bij RM Events, Nancy de Rooy of Evelyn Coppens-Mulders via de website www.rmevents.nl en de button Mega Motor Mekka. Of via de fax (076) 565 31 19 of post R&M Events, Postbus 4752, 4803 ET Breda.

De organisatie van de wedstrijden is in handen van het TT Circuit Assen en de SMA, terwijl RM Events (die ook betrokken is bij de organisatie van MOTORbeurs Utrecht) de Paas Motorbeurs voor haar rekening neemt.

klik voor meer informatie in onze scroll bar en bij de Poll