Binnenkort vindt op het circuit van Jerez de la Frontera de (her)start van het 2020 MotoGP seizoen plaats. Speel mee met het Zweeler MotoGP Jaarspel 2020 en maak kans op fantastische prijzen.

Ook in 2019 was Marc Marquez opnieuw onaantastbaar. Met 151 punten voorsprong pakte hij zijn vierde wereldtitel op rij en zesde in totaal. De grote verrassing het afgelopen seizoen was ongetwijfeld rookie Fabio Quartararo. Op zijn Yamaha pakte hij in zijn debuutseizoen maar liefst zes pole positions en dreef hij Marquez een aantal keren tot het uiterste. Ook tijdens de wintertesten voorafgaand aan het nieuwe seizoen liet de jonge Fransman zien dat er dit jaar serieus rekening met hem gehouden moet worden.

Na een rustige periode zonder races, dit vanwege de uitbraak van het coronavirus, gaat het seizoen binnenkort dan echt beginnen. Plaats van handeling in het weekend van 17 t/m 19 juli is het circuit van Jerez de la Frontera in Spanje.

Zweeler MotoGP Jaarspel 2020
Bij Zweeler zijn er mooie geldprijzen te winnen met de MotoGP. Zo is de prijzenpot voor het MotoGP Jaarspel gevuld met minimaal 1.750 euro. Deelnemers moeten een team samenstellen bestaande uit 6 coureurs en 1 motor binnen een budget van 155 miljoen euro. Zo kost Marc Marquez 45 miljoen, Fabio Quartararo 41,3 miljoen, Alex Rins 36,8 miljoen en Valentino Rossi 27,2 miljoen.

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het spel te gaan!

De coureurs en motoren kunnen het gehele seizoen punten scoren door in de top 20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel pakt bij de coureurs en bij de motoren voor bonuspunten. In totaal staan er dertien wedstrijden op de hernieuwde kalender met het slotstuk (voorlopig) in het weekend van 13 t/m 15 november op Circuit Ricardo Tormo in Valencia. De deelnemer die na de MotoGP van Valencia bovenaan staat, wint het spel en minimaal 500 Euro!

Daarnaast zal Zweeler voor elke Grand Prix een afzonderlijk spel organiseren voor 2,50 euro per team. Te starten met het MotoGP Qatar spel. Zo wordt het volgen van de MotoGP nog intenser!

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App