2022 Suzuki MotoGP boek: #TheFinalFlag

1843
team-suzuki-book
Team Suzuki Ecstar | foto© Suzuki Racing

Team Suzuki Ecstar heeft vlak voor de kerstdagen een laatste online boek gepubliceerd nu het Japanse motormerk en haar team in 2023 afscheid nemen als fabrikant en team van het MotoGP wereldkampioenschap. Een prachtig 119 pagina’s tellend online boek om tijdens de kerstdagen terug te blikken op de afgelopen zeven jaren dat Suzuki actief was als fabrikant in de koningsklasse.

Het nieuws sloeg in als een bom toen Suzuki een dag na afloop van de Spaanse Grand Prix in Jerez bekend maakte in 2023 niet meer als fabrikant en team aan de start te zullen verschijnen in het MotoGP wereldkampioenschap. Het team kende sinds haar terugkeer als fabrikant in het MotoGP wereldkampioenschap vele hoogtepunten, met als uitschieter natuurlijk de in 2020 met Joan Mir behaalde wereldtitel. Daarnaast was er zeker nog een saillant detail, het was immers Alex Rins die Suzuki in november van dit jaar tijdens hun allerlaatste MotoGP race op Circuit Ricardo Tormo in Valencia nog een overwinning schonk.







In het maar liefst 119 pagina’s tellende 2022 Suzuki MotoGP boek blikt Suzuki nogmaals terug op de laatste zeven seizoenen dat men actief was in de koningsklasse. Zo zijn er in dit laatste hoofdstuk de verschillende Suzuki MotoGP coureurs te zien, net als een groot aantal van de medewerkers uit de afgelopen jaren. Het boek telt niet alleen schitterende verhalen maar er zijn ook een grote hoeveelheid prachtige foto’s te bewonderen.

Voor de MotoGP- en Suzuki fans een prachtige gelegenheid om tijdens de kerstdagen er eens rustig voor te gaan zitten om al dit moois te aanschouwen.

Klik op de onderstaande foto (omslag) om het 119 pagina’s tellende online magazine door te bladeren en te bewonderen.

suzuki-bookIn onderstaande video tevens een korte terugblik op het laatste Grand Prix weekend van Suzuki in Valencia, een weekend waarin Team Suzuki Ecstar al haar fans op een speciale manier bedankte.