5 producten om in de regen op je motor te rijden

93
regen

Regenachtige dagen zijn niet leuk, tenzij je goed voorbereid bent op een natte rit. De juiste regenjas, broek en laarsbedekking kunnen de hele dag maken of breken. Om ervoor te zorgen dat doorweekte voeten en koude schouders je niet naar beneden halen, is het een punt om een ​​paar van deze gemakkelijk opvouwbare kledingstukken en accessoires mee te nemen die ervoor zorgen dat je de rest van de reis blijft rijden en glimlachen. Je kunt een paar van deze items kopen en toch binnen het budget vallen.

100% Armega Vented Dual Lens 
Is je bril nutteloos om mistig zicht te bestrijden? De 100% Armega Vented Dual Lens biedt een dubbel ventilatiesysteem om condensvorming te voorkomen die zich snel kan ophopen bij nat weer. Naast het vermogen van de Armega om het zicht kristalhelder te houden, integreren de ultra HD-lenzen onbreekbare, slagvaste taaiheid die het beschermingsniveau verhoogt voor je toch al goed presterende Armega-bril.







Viking Cycle 2-Piece Rainsuit
Voor een mooie prijs kun je jezelf uitrusten met een capabele regenjas dames en broek die speciaal zijn ontwikkeld voor regenachtige omstandigheden. Viking Cycle heeft zijn regenkleding zo ontworpen dat deze absoluut waterdicht en winddicht is, zodat je droog en comfortabel blijft bij stormachtig weer. Het kwaliteitsmateriaal van Viking’s regenpak heeft een hele reeks functies, zoals reflecterende biezen, een elastische taille op de jas en klittenbandsluitingen bij de polsen, met zelfs ritssluitingen bij de enkels.

Firstgear Rainman Raincoat
Voor rijders die op zoek zijn naar een aparte regenjas heren die goed is uitgerust voor scenario’s met nat weer, is de Rainman-jas van Firstgear een optimale oplossing. Het biedt indrukwekkende bescherming tegen nattigheid en kan worden besteld om aan je persoonlijke smaak van rijkleding te voldoen. Voor degenen die de Rainman als een op zichzelf staande waterdichte jas willen dragen, kan hij worden gedragen zoals elke andere jas in normale maat. Het kan ook een maat groter worden besteld om te gebruiken over een bestaande beschermende rijjas.

Tourmaster Deluxe Boot Rain Covers
Heb je geen zin om op de harde manier te ontdekken dat je zogenaamd 100 procent waterdichte laarzen eigenlijk nul procent effectief zijn? Zorg er dan voor dat je een paar Tourmaster’s luxe boot regenhoezen inpakt, voor het geval je met slecht weer te maken krijgt. Tourmaster’s heavy-duty PVC-gecoate nylon hoezen zijn ontworpen om gemakkelijk over laarzen te glijden voor een probleemloze bescherming tegen de regen. De met 500 denier nylon versterkte teen- en hielgedeelten bestrijden slijtage, terwijl elastische manchetten zorgen voor een waterdichte afdichting en zorgen voor een comfortabele, niet-drassige rit.

Frogg  Toggs Pilot Storm Gauntlet Gloves
Bescherm je handen tegen de regen met de Pilot Storm Gauntlet Glove van Frogg Toggs. Deze kunnen worden gedragen zoals ze zijn of over bestaande handschoenen voor een optimale pasvorm voor de hele dag comfort als het weer niet meewerkt. Gespecialiseerd DriPore-materiaal zorgt ervoor dat de handschoenen waterdicht zijn en toch ademend blijven. Het unieke ontwerp met drie vingers biedt voldoende ruimte om gewone rijhandschoenen eronder te dragen, terwijl een regenhoes veel meer comfort en bescherming biedt.