Motorland Aragon en Circuit Valencia in 7 dagen, dat is een droom van iedere racer. Met de Europese circuitoperator Art Motor kan het in maart 2019 werkelijkheid worden; een tweetal circuitevenementen in één trip.

Valencia & Aragon tour
De tour begint op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia, het circuit waar afgelopen weekend de finale Grand Prix van het seizoen werd verreden, van 19 tot 21 maart. Het circuit is absoluut soepel te berijden, past goed bij 600 en 1000cc motorfietsen, heeft een lengte van 4 km en is volledig gelegen in een stadion dat je de sensatie van de GP stars’ snelheid laat voelen, zelfs nadat ze zijn vertrokken.

Vrijdag 22 maart is gereserveerd voor het afleggen van de ca. 250 km afstand naar Motorland Aragon, het Noordelijker gelegen Spaanse circuit dat elk jaar zowel het WorldSBK en de MotoGP verwelkomt (en de Art Motor groep van 23 tot 25 maart), maar een heel ander karakter heeft: Het beschikt over één van de langste rechte stukken van Europa, heeft een hoogteverschil van 50 meter voordat u de top van de kurkentrekker bereikt in het glooiende landschap van Aragon.

Dit is het Art Motor Premium Package 2019, maar iedereen die zich liever wil voorbereiden op het nieuwe seizoen alleen in Valencia of in Aragon kan natuurlijk drie dagen boeken op slechts één van de circuits.

Professionele services als bandenservice, instructies op topniveau, motorfietstransport of circuitfotografie zijn altijd bij de hand bij één van de evenementen van gevestigde Europese circuitdagen.

Meer informatie is te vinden op artmotor.nl.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App