Broer van overleden Raül Torras Martinez vlagt tweede Supertwin TT race af

3516
Raül Torras Martinez | © Isle of Man TT Races

De broer van de overleden Raül Torras Martinez zal vrijdagmiddag de rijders in tweede Supertwin race van deze Isle of Man TT het startsignaal geven. De Spanjaard voelt zich vereerd en ziet het als een eerbetoon aan zijn broer die zo gepassioneerd was voor de Isle of Man TT.

Afgelopen dinsdagavond overleed Raül Torras Martinez na een crash in de laatste ronde van de Supertwin TT race. Ter hoogte van Alpine, een snelle bocht vlak voor Ballaugh, ging het mis voor de 46-jarige Spanjaard die bezig was met zijn vijfde Isle of Man TT. De Spanjaard leefde voor het road racen, in het bijzonder de TT.

Vrijdagmiddag om 14:00 uur lokale tijd, 15:00 uur Nederlandse tijd gaat de tweede Supertwin TT race van start over drie ronden. Ángel Torras Martinez, broer van de overleden Raül, zal de rijders het startsignaal geven als eerbetoon aan zijn eerder deze week overleden broer.

Ángel Torras Martinez: Ik voel me vereerd dat ik de race van morgen mag vlaggen als symbool voor de onmiskenbare passie van mijn broer Raul voor de Isle of Man TT Races en zijn duidelijke liefde voor road racen. Ikzelf en mijn familie waren ongelooflijk trots op alles wat Raul heeft bereikt als snelste Spanjaard die heeft meegedaan en we zullen de TT blijven steunen en volgen.”

Racesport.nl partners 2023 editie Isle of Man TT Races:
BMW Motorrad | Van den Brink Koeltechniek | Halvarssons

Handige links Isle of Man TT Races 2023

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoalbum
Live video
Live timing
Live radio

Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.