Collin Veijer Talentboek Support actie: Win TT VIP kaarten!

16
collin-veijer
Collin Veijer | foto© Guus van Goethem

Collin Veijer maakt komend seizoen zijn debuut als coureur in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. Daarnaast zal de 14-jarige coureur uit gaan komen in de sterk bezette Spaanse CEV Repsol competitie. Er is een via Talentboek een crowdfunding actie op touw gezet om het benodigde budget bij elkaar te krijgen. Onder de deelnemers aan deze Talentboek actie verloot de jonge Staphorster een aantal leuke prijzen.

Je barst van het talent, je krijgt de mogelijkheid om je talent te kunnen ontwikkelen maar zoals zo vaak is daar het benodigde budget dat je nodig hebt om de voor jou uitgestippelde route tot uitvoer te kunnen brengen. Voor Collin Veijer reden om een crowdfunding actie te starten om het nog ontbrekende budget bij elkaar te krijgen.

De actie loopt al enige tijd, en naast het feit dat er al een leuk bedrag binnen is hebben zich inmiddels al verschillende nieuwe sponsors aangediend en zijn er de nodige donaties buiten de crowdfunding actie binnengekomen.

Bij de start van de actie heeft Veijer een tweetal verlotingen georganiseerd voor de deelnemers aan de actie. De eerste verloting heeft onlangs plaatsgevonden maar binnenkort bij het sluiten van de actie (15 februari aanstaande) zullen er opnieuw een tweetal prachtige prijzen – waar verloot worden onder de deelnemers aan de actie: een waardebon t.w.v. € 100,00, te besteden bij Ten Kate Motoren te Nieuwleusen en degenen die € 100,00 of meer storten – of al gestort hebben – maken ook nog eens kans op 2x Dutch TT tickets voor de zondag op het 2020 RW Racing Grand Prix VIP plein

Wil jij ook kans maken op een van deze twee fantastische prijzen, neem dan snel een kijkje op de Talentboek pagina van de kersverse Red Bull MotoGP Rookies Cup en CEV Repsol coureur via de volgende link: Talentboek Collin Veijer.

Wilt u als – bijvoorbeeld als bedrijf – meer informatie over de sponsormogelijkheden? Schroom niet om even contact op te nemen, dit kan via een email naar: support@collinveijer.com

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App