Kawasaki heeft als grootste, en meest premium, Japanse motormerk in de Benelux tijdens de Intermot en de EICMA Motorshows maar liefst 11 nieuwe modellen geïntroduceerd waaronder de nieuwe Kawasaki Ninja ZX-10RR en Ninja ZX-6R 636.

Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-10RR, ZX-10R en ZX-10R SE
De gehele ZX-10R range kreeg een vermogensupdate. Naast de standaard KRT uitvoering onderscheidt de ZX-10RSE zich ten opzichte van de ZX-10R door adaptieve KECS-vering, Marchesini wielen en Kawasaki’s unieke zelfherstellende lak. De nieuwe ZX-10RR is uitgerust met superlichte titanium ‘Pankl’ drijfstangen. Het motorblok wordt hierdoor lichter, sterker en kan 600 toeren meer draaien. Belangrijk om aan de top te blijven in het World Superbike kampioenschap.

Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-6R 636
De nieuwe Kawasaki ZX-6R is voor 2019 aangescherpt met een nieuw design en vele nieuwe features. Zo heeft de nieuwe Ninja ZX-6R een KQS Quick Shift systeem, LED lampen en een geheel nieuwe dashboard met vele nieuwe functies. Met maar liefst 130 pk en een nieuwe gearing is dit de snelste motor in zijn klasse. Een agressieve prijsstelling (de nieuwe ZX-6R 636 is verkrijgbaar vanaf € 12.799,-) maakt het pakket compleet!

Alle nieuwe modellen en meer info: www.kawasaki.nl

Alle 2019 Kawasaki modellen zijn te bewonderen tijdens de exclusieve Kawasaki News Show, op 1 & 2 december in het Nederlands Militair Museum te Soest.

 


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App