DeMoPro met MASS race-overalls exclusieve partner Yamaha Racing bLU cRU Benelux 2024

938
demopro
Bob Withag (l) en Dennis Eijkenboom (r) | foto© Yamaha Racing

Na een succesvolle samenwerking in de Yamaha R7 Cup zullen komend seizoen alle Yamaha Racing bLU cRU Benelux coureurs uitkomen in race-overalls van MASS. De hoogwaardige race-overalls worden geleverd door trotse partner DeMoPro.

DeMoPro werd in 2023 partner van het Yamaha Racing bLU cRU Benelux programma en leverde daartoe MASS race-overalls voor de coureurs van de R7 Cup. De feedback van de coureurs over de MASS race-overalls was zeer positief en de samenwerking met DeMoPro beviel zo goed dat er is besloten tot verdere uitbreiding. In 2024 zullen niet alleen de coureurs uit de R7 Cup maar ook de coureurs in de R125 Cup en R3 Cup uitkomen in een race-overall van MASS.

Betaalbaarheid, plezier, snelheid en competitie op alle niveaus gaan hand in hand in de verschillende Cups. Ook in 2024 kunnen alle coureurs rekenen op coaching op maat van klasse-coördinator Bob Withag en rijderscoach Leon Bovee. Daarnaast kunnen de coureurs ook rekenen op een splinternieuw race-overall op maat in de bekende Yamaha-kleuren. MASS Sports ontwerpt haar producten met absolute prioriteit voor veiligheid en garandeert draagcomfort, zodat de coureur zich altijd volledig kan concentreren op het rijden.

Bob Withag, Yamaha R7 Cup coördinator: “In 2023 zijn we de samenwerking met DeMoPro gestart en die is zeer goed bevallen, wat resulteert in deze uitbreiding voor het komende seizoen. Met voor iedere coureur in elke Cup een op maat gemaakte MASS race-overall in Yamaha-kleuren is niet alleen veiligheid en draagcomfort gegarandeerd, maar zal de complete Yamaha Racing bLU cRu Benelux-familie daarnaast nog meer eenheid uitstralen.”

Dennis Eijkenboom, eigenaar DeMoPro: “Na een goed bevallen samenwerking in 2023 als partner voor de Yamaha R7 Cup was ons doel om de samenwerking te intensiveren. DeMoPro is dan ook verheugd om de samenwerking uit te breiden door naast de coureurs uit de R7 Cup ook de coureurs uit de R125 en R3 Cup te voorzien van een Mass maatwerk pak in de bekende Yamaha-kleuren.”

Over DeMoPro en MASS
DeMoPro is ontstaan uit passie voor motorrijden en -racen. Opgericht in 2018 met aanvankelijk voornamelijk maatwerkproducten werd vervolgens het assortiment steeds verder uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige handschoenen, laarzen, helmen, onderkleding en andere producten. Om aan de toegenomen vraag naar airbag-compatibele pakken te kunnen voldoen zijn de maatwerk producten uitgebreid met onder andere het merk MASS. DeMoPro staat voor een sterk klantgerichte filosofie waarbij de wensen en eisen van de klant het uitgangspunt zijn, in combinatie met een persoonlijke benadering.

demo-pro

MASS Sports is opgericht in 1990 en gespecialiseerd in maatwerk motorkleding. MASS maakt gebruik van hoogwaardige materialen waarbij veiligheid het belangrijkste aspect is, en ontwikkelt hun producten continu. Het gebruik van airbags in de overalls is hier een goed voorbeeld van. De rac-overalls van MASS worden gedragen door coureurs in diverse wegrace kampioenschappen wereldwijd, waaronder de World Supersport 300 kampioen van 2022 Alvaro Diaz, Dirk Geiger (WSS300), Hikari Okubo (MotoE) en Walid Kahn (IDM300).

Voorinschrijving Yamaha Racing bLU cRU Benelux 2024 geopend
In 2024 zullen wederom de R125 Cup, R3 Cup en R7 Cup van start gaan. Details over de Cups worden binnenkort bekend gemaakt, maar voor wie niet kan wachten is er nu al de mogelijkheid om zijn of haar interesse kenbaar te maken. Hiervoor kan contact op worden genomen met klasse-coördinator Bob Withag of Leon Bovee via [email protected]Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.