DSB: Jones ook in 2010 bij RT Motorsports

74

Na een meer dan succesvol seizoen 2009 waarin  hij de Dutch Superbikes titel, de Nieuw Zeelandse Supersport titel en diverse andere podiumplaatsen wist te behalen zal Gareth Jones ook in 2010 weer actief zijn op de Nederlandse en Duitse circuits. De Australiër blijft zijn huidige RT Motorsports team trouw.

Nadat Jones in 2009 duidelijk zijn visitekaartje had afgegeven in zowel het ONK als ook het IDM Superbike kampioenschap kreeg het Australische talent meerdere aanbiedingen voor het komende seizoen maar heeft hij ervoor gekozen zijn huidige RT Motorsports team trouw te blijven.

Het team zal in 2010 in dezelfde samenstelling actief zijn en wil een duidelijke groei doormaken, zo ligt de focus het komende seizoen naast het Dutch Superbike kampioenschap ook bij het IDM Superbike kampioenschap en zal men een aantal keren aan de start verschijnen met in wildcard in het Europees Superstock 1000 kampioenschap welke verreden wordt in het bijprogramma van het World Superbike kampioenschap.

Hoewel de teamsamenstelling gelijk zal blijven heeft het RT Motorsports team wel besloten de overstap te maken naar Honda. Zo zal men nauw samen gaan werken met SKM Motorradtechnik in het Duitse Greven. De Duitse tuner zal gezamenlijk met de technische staf van het RT Motorsports team verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van de nieuwe Honda CBR1000RR motoren.

Klik hier voor het volledige RT Motorsports teambericht