DSB: Smoes Racing Team Vriezenveen,

286

Na twee jaar scooterraces en ŽŽn jaar Yamaha TZR cup met een eindplaats als tweede is het nu tijd om de lat iets hoger te leggen. Na een week trainen in Ledenon met onze nieuwe Aprillia RS 250 voor de cup schijnt er op dit moment weinig negatiefs te melden.

Alleen een griepje zorgde ervoor dat de coureur: Marco Smoes een halve dag niet kon rijden maar de rest van de week perfect zijn ronden heeft gereden.







Ronald de monteur zorgde ervoor dat de motor er elke training weer perfect bijstond. Veel was er wel te doen met de vering omdat wij hier nog niet ervaren mee zijn want bij scooterracen en tzr cup komt dit niet zo nauw. Hierbij worden wij geholpen door SO Products oftewel Stamsnijder Suspension WP. De RS 250 staat weer perfect in onze team kleuren zoals wij ook met het scooterracen hadden dit is door A.S. Paint verzorgd. In Ledenon hebben we de laatste dag 1 min 41 sec aan rondetijden kunnen klokken wat absoluut niets negatiefs is voor dat Marco nog maar net op de nieuwe motor zit. 25 April en 9 Mei zijn wij nog te vinden tijdens trainingen op Assen en 10 Mei is onze eerste wedstrijd ook in Assen.