Het is zover! De sensationele ‘Meet The Speed’ van Zeelenberg Racing is terug en jij wilt hier absoluut bij zijn!

2547
zeelenberg-racing
Aandachtig luistert Gino Zeelenberg (nu eventmanager & CFO van Zeelenberg Racing) naar de instructies van Wilco Zeelenberg (CEO) tijdens ‘Meet the Speed | foto© Frits van Eldik

Na een adembenemende afwezigheid van 5 jaar, is de voormalige Grand Prix-coureur en huidige teammanager van het RNF MotoGP-team, Wilco Zeelenberg, klaar om je in 2024 opnieuw mee te nemen naar de adrenalinekick van ‘Meet The Speed’ in Almeria. De 23e editie is in aantocht, en raad eens? De inschrijvingen zijn sinds afgelopen zaterdag geopend! Dus, ben jij er klaar voor om je aan te melden?

Sinds 1997 heeft Zeelenberg Racing de motorsportwereld geboeid met het meerdaagse trackday-evenement ‘Meet the Speed,’ en in 2024 maken ze een comeback voor de 23e keer! Zeelenberg Racing is dé specialist in het aanbieden van een epische 5-daagse trackday evenement, zowel voor beginners als voor gelicenseerde coureurs. Elk jaar in november wordt deze betoverende kans geboden om je vaardigheden naar een nieuw niveau te tillen en te ontdekken wat ‘echt’ racen is, alles in een omgeving doordrenkt van Respect, Focus en Plezier!

Een week lang genieten van zelf circuit rijden op je eigen motorfiets, dit onder de vakkundige begeleiding van ervaren instructeurs.

Wat kun je verwachten van de 2024-editie?
De actie vindt plaats van zondag 24 november tot zaterdag 30 november. Maar dat is nog niet alles! Er zijn enkele geweldige vernieuwingen binnen het bedrijf en het evenement. Zeelenberg Racing heeft een gloednieuwe website gelanceerd (www.zeelenbergracing.nl) en biedt deelnemers voor de 2024-editie van ‘Meet The Speed’ verschillende pakketten aan. Hiermee kun je zelf kiezen of je volledig ontzorgd wilt worden of liever zelf wat dingen regelt, zoals vluchten. Ze bieden 3 pakketten aan: het Full Package, Independent Package en Spectator Package. Ontdek alles over deze pakketten op  (https://www.zeelenbergracing.nl/meetthespeed).

Wat biedt het Full Package?

  • Een volledig verzorgd zeven dagen durend avontuur, met vijf dagen intensieve circuittraining in Zuid-Spanje.
  • Een vliegtuigticket (belangrijk: exclusief jouw persoonlijke bagage voor in het ruim, met een maximum van 21 kilo).
  • Professioneel transport van jouw motorfiets en toebehoren van Nederland naar Zuid-Spanje en terug.
  • Zes overnachtingen in een luxe hotel aan zee, met uitgebreid ontbijt en diner, plus gratis WIFI.
  • Dagelijks vervoer per luxe touringcar van het hotel naar het circuit en weer terug.
  • Brandstof voor alle sessies, ruime pitboxen met toilet- en douchevoorzieningen.
  • Een uitgebreide werkplaats met bandenservice en zeer ervaren monteurs voor technische ondersteuning en reparaties.

Instructie & begeleiding
De instructies en begeleiding zijn de kers op de taart! Tien uiterst ervaren instructeurs staan de hele dag voor je klaar. Dit zijn coureurs met indrukwekkende resultaten op nationaal en internationaal niveau. Kleine groepen zorgen voor persoonlijke aandacht, aangepast aan jouw vaardigheden. Zeelenberg Racing streeft naar maximaal 20 cursisten per sessie op de baan, inclusief professionele tijdwaarneming en actiefoto’s van jezelf door een motorsportfotograaf. Na het voltooien van ‘Meet The Speed’ krijg je een officieel certificaat van deelname, met jouw snelst gereden rondetijden!

Als tweede kers op de taart is het weer in Zuid Spaans Almeria nog steeds fantastisch in november. Met catering van topkwaliteit op het circuit en een superluxe hotel, kun je jezelf bijna als een MotoGP-ster wanen. Bij Zeelenberg Racing is alles tot in de puntjes verzorgd, dus jij hoeft alleen nog maar te genieten van het rijden!

Dit onvergetelijke avontuur kost €2.850,00. En we kunnen je verzekeren, dit is een unieke kans die je niet wilt missen!

Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans? Bezoek snel de website (www.zeelenbergracing.nl) voor alle informatie en om je in te schrijven. Het lijkt een fantastische kans te zijn voor motorliefhebbers om te genieten van intensieve circuittraining en een geweldige ervaring in Almeria, Spanje.Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. 

                         Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’ of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’