Honda en Repsol vieren 30-jarige jubileum met verrassende 2024 MotoGP-livery

3795
repsol-honda-2024
Repsol Honda Team 2024 | foto© Honda Racing

Sinds 1995 is Repsol verbonden als partner verbonden aan het MotoGP project van Honda. In 2024 wordt het dus het dertigste seizoen dat Repsol en Honda samen actief zijn in de koningsklasse. Om dit heugelijke feit te vieren onthulden partijen dinsdagochtend 13 februari in Madrid een toch wel verrassende kleurstelling van de machines waarmee Joan Mir en Luca Marini komend seizoen aan de start zullen verschijnen.

Onderstaande eerste foto’s (voor een vergroting van de foto’s klik u op onderstaande link)Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.