Rob Hartog werd in 2018 Europees Supersport kampioen. De Nederlander heeft voor 2019 zijn zinnen gezet op een start in het World Supersport kampioenschap. De startplaats is inmiddels een feit, het benodigde budget daarentegen nog niet helemaal. In een (audio) interview met ALLsportsradio praat Hartog ons bij over de laatste stand van zaken.

Naast Jaimie van Sikkelerus en Glenn van Straalen hoopt ook Rob Hartog komend seizoen van start te gaan in het FIM Supersport World Championship. De Team Hartog – Against Cancer coureur werkt er momenteel nog hard aan om het nog ontbrekende budget bij elkaar te krijgen.

Eén van de acties die Hartog hiervoor op poten heeft gezet is een Crowfundingsactie via het Talentboek. Deze actie verloopt tot nu voorspoedig, zo is met nog een aantal weken te gaan ruim 25% van het beoogde bedrag binnen via de actie zelf en hebben zich de afgelopen tijd al een aantal sponsors gemeld die buiten de actie om een sponsorbijdrage hebben toegezegd.

Meer info omtrent de actie is te vinden via de volgende link: Help Rob Hartog naar het WK Supersport

Het Talentboek kiest elke maand een ALLsportsradio Talentboek Talent van de maand. Dit talent en zijn Crowdfundingactie worden naast de actie nog eens extra onder de aandacht middels een audio interview op ALLsportsradio. Dit interview vond onlangs plaats en is te beluisteren via onderstaande audiolink: