Kas Beekmans heeft in Eindhoven bij de Molenaar NSF 100 Cup goede zaken gedaan voor het kampioenschap.

Eindhoven is voor Kas een thuiswedstrijd en er waren dus ook veel supporters. In de trainingen werd al duidelijk hoe verraderlijk glad (regen op kartbaan) de baan was, de valpartijen waren niet te tellen. Ondanks een onschuldig schuivertje in vrije training werd Kas in de kwalificatie 2e.

Na in de eerste wedstrijd verschillende rondes op de tweede plaats te hebben gereden, nam hij de kop over door een mooie inhaalactie. Helaas duurde dat maar 1 bocht.  Op volle snelheid aanremmen, hobbeltje in de weg en machine kwijt.

Gelukkig werd zijn rempedaal recht gebogen zodat hij met bijna 2 rondes achterstand weer verder kon. Vol het gas erop en zo werd toch nog een 10e plaats binnengehaald.

De tweede wedstrijd was de baan half nat dus wederom erg opletten geblazen. Na een goede start werd hij ingehaald en liet het gat wat groter worden. Ook de tweede plaats werd uit handen gegeven. Hij bleef op een afstandje kijken en nadat het zelfvertrouwen helemaal terugkwam, kroop hij weer in het achterwiel.

Eén ronde voor het eind nam hij de tweede plaats terug. Helemaal tevreden kwam hij terug in de pits en wat nu? Blijkt nummer 1 te zijn gevallen dus een overwinning!

In het dagklassement klom hij hierdoor ook nog naar de laatste podiumplek.

Kas stond al eerste in het kampioenschap maar doordat concurrent Colin Veldhuizen door een blessure de wedstrijd niet kon rijden, is deze uiteraard een stuk groter geworden.

Onze dank is groot voor de geweldige support die Kas mocht ontvangen. www.kasbeekmansracing.com