Kyle Smith zal tijdens de eerstvolgende ronde van het FIM Supersport World Championship op Circuit de Barcelona-Catalunya zijn comeback maken in het kampioenschap. De Brit is door het GMT94-Yamaha Team opgeroepen om als vervanger op te treden van de geblesseerde Jules Cluzel.

Jules Cluzel, de Fransman die afgelopen zondag bij een crash op Motorland Aragon zowel zijn scheen- en dijbeen brak, zal de eerstvolgende ronde van het FIM Supersport World Championship op Circuit de Barcelona-Catalunya aan zich voorbij moeten laten gaan.

De Fransman, die de afgelopen dagen per ambulance vanuit Alcaniz werd overgebracht naar zijn woonplaats in Frankrijk, wacht op dit moment nog steeds op een operatie aan zijn geblesseerde been. Met deze wetenschap is het inmiddels wel duidelijk dat de over ruim een week te verrijden ronde van het seizoen in Catalunya te vroeg komt en hij definitief niet van de partij zal zijn.

Cluzel’s team, het Franse GMT94-Yamaha, heeft dan ook besloten om de in Spanje wonende Brit Kyle Smith op te roepen om als vervanger op te roepen. Smith, die voor dit seizoen geen vaste startplaats wist te vinden, zal hiermee zijn comeback maken in de klasse waarin hij in het verleden drie keer een overwinning wist te scoren.

 

Handige links  Pirelli Teruel Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App