Maandagavond 25 november vanaf 19:00 uur live vanuit Eetcafé de Japperij in Staphorst; Racesport.nl Inside – deel 2. Mis het niet, volg het programma LIVE en discussieer mee via de chat!!

Racesport.nl Inside
Racesport.nl Inside is een nieuw videoprogramma welke de komende tijd regelmatig te zien zal zijn via Racesport.nl, Racesport.nl You Tube en de social mediakanalen van de snelste en best bekeken motorsport website van Nederland en België.

Tijdens deze live-uitzendingen, niet uitgezonden vanuit een dure studio maar gewoon vanaf de bar in de plaatselijke kroeg, kunnen de kijkers via een chat vragen stellen aan de twee of drie aanwezig personen aan tafel en op die manier deelgenoot worden van het programma.

Asse Klein en Evert Slager zullen als vaste stamgasten aanwezig zijn terwijl er regelmatig een bekende Nederlandse wegracetopper, een ander bekend persoon werkzaam binnen de sport of een fan met een bijzonder verhaal aan zal schuiven aan de bar en vragen zal beantwoorden of deel zal nemen aan de discussie.

Deel 2
De eerste echte LIVE-uitzending staat gepland voor maandagavond 25 november aanstaande vanaf 19:00 uur. Deze uitzending komt opnieuw vanuit Eétcafé de Japperij in Staphorst.

Vanaf 19:00 uur kunt u de LIVE-uitzending volgen, vragen stellen, mee discussiëren via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube kanaal en Racesport.nl Facebook. Om niets te missen, abonneer je dan alvast op het Racesport.nl You Tube kanaal!!

Vanwege een kleine technische storing was deze uitzending alleen LIVE te volgen via Racesport.nl Facebook. Onze excuses voor het ongemak.