Ben je tussen de 10 en 14 jaar en wil je niets liever dan volgend seizoen meeracen in de Molenaar NSF100 Cup. Schrijf je dan nu in voor het seizoen 2019 en wie weet ontvang je een uitnodiging voor de eerste selectieronde.

Molenaar NSF 100 Championship
Het Molenaar NSF 100 Championship biedt jongens en meisjes van 10 tot en met 14 jaar de kans om op een laagdrempelige, professionele manier te motorracen. Onder begeleiding van een KNMV MT trainer wordt er aandacht besteed aan alle facetten van de motorsport: van techniek tot voeding en van conditie tot mentale kracht. En dat alles in een gezellige sfeer waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar discipline belangrijk is.

Een seizoen Molenaar NSF 100 bestaat uit ongeveer 8 wedstrijddagen (16 wedstrijden) die bestaan uit een vrije training en een kwalificatietraining van elk ongeveer 15 minuten en twee wedstrijdraces die elk ongeveer 20 minuten duren. Per wedstrijddag wordt er geloot op welke motor je die dag rijdt. Er worden in aanloop naar en gedurende het seizoen ook diverse trainingen georganiseerd. De winnaar is aan het eind van het seizoen Nederlands Kampioen. De wedstrijden worden gefaciliteerd door de KNMV.

Inschrijving seizoen 2019
Ben je tussen de 10 en 14 jaar en wil je niets liever dan volgend seizoen meeracen in de Molenaar NSF100 Cup? Heb je al enige ervaring met een minibike, in de motorcross, met een quad of kart? En zie je jezelf al middenin het startveld met de zwart-witte Honda NSF100’s, wachten tot het rode licht uitgaat? Wil je heel veel leren, niet alleen op maar ook naast de baan? En nieuwe vrienden maken met leeftijdgenootjes die net als jij helemaal gek zijn van het racen?

Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de selecties van de Molenaar NSF100 Cup 2019!

Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen welke te vinden is via de volgende link: www.nsf100championship.nl Wacht niet te lang want 30 september sluit de inschrijving!