Motorsportschool: Extra last-minute trainingsmogelijkheid Circuit Zolder

116
motorsportschool-zolder

Voor de coureurs die in deze tijd zonder race gebruik willen maken van een extra trainingsdag heeft de Motorsportschool een leuke aanbieding. Vanwege een annulering heeft de bekende circuitdagen organisator een extra dag kunnen boeken op Circuit Zolder, en wel op zaterdag 13 juni aanstaande.

De corona crisis heeft niet alleen nadelen maar soms ook voordelen, zo heeft de Motorsportschool een extra trainingsdag kunnen boeken op Circuit Zolder. Deze circuitdag, een dag zonder geluidsbeperkingen, wordt georganiseerd op zaterdag 13 juni aanstaande.

Omdat het echt last- minute is kan de Motorsportschool deze dag aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs, namelijk € 150,–. Voor dit bedrag krijg je maar liefst vijf sessies vrij rijden terwijl de groepen ingedeeld worden in de groepen “snel” en “minder snel”.

Voor meer info en inschrijf mogelijkheden: www.motorsportschool.com

Naast deze sessie is er tijdens deze dag voor de wedstrijdrijders tevens gelegenheid om raceritme op te doen tijdens een ‘short endurance’ testwedstrijd. Voor deze testwedstrijd kan er ingeschreven worden door teams welke bestaan uit een tweetal rijders met minimaal één motorfiets. Per team zijn er vijf trainingen gevolgd door een 90 minuten durende race waarin drie verplichte pitstops moeten plaatsvinden.

Per team bedragen de kosten € 400,–

Voor meer info, reglementen en inschrijf mogelijkheden: www.motorsportschool-racing.com  (tab: short-endurance)

Agenda Motorsportschool, Circuit Zolder:

  •  Donderdag 11 Juni – Vrij rijden + training licentiehouders
  •  Vrijdag 12 juni – Vrij Rijden
  •  Zaterdag 13 juni -Vrij rijden + Short Endurance
  •  Maandag 22 juni – vol
  •  Donderdag 25 juni – volBekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App