Motul als Official Sponsor verbonden aan Team HRC

1001
leon-haslam
Leon Haslam | foto© Honda Racing

Motul is sinds kort als Official Sponsor verbonden aan Team HRC, het Honda World Superbike Team dat dit jaar opnieuw met Leon Haslam en Alvaro Bautista aan de start zal verschijnen in het FIM Superbike World Championship. Het logo van de Franse oliefabrikant is sinds deze week prominent aanwezig op de twee CBR1000RR-R Fireblade machines.

Eerder deze week presenteerde Team HRC haar plannen voor het FIM Superbike Championship seizoen middels een online-teampresentatie. Tijdens de presentatie werden Leon Haslam en Alvaro Bautista opnieuw voorgesteld als het rijdersduo en werd tevens de nieuwe kleurstelling onthuld. Veel verschil in vergelijking met vorig jaar was er echter niet, zij het dat het Motul logo in 2021 prominent te zien zal zijn op de twee CBR1000RR-R Fireblade machines.

De nieuwe samenwerking tussen Honda en Motul heeft als doel om het succes, dat Motul en Honda in andere internationale kampioenschappen reeds hebben behaald, te herhalen in de zeer competitieve WorldSBK-arena. De samenwerking tussen de ingenieurs en R&D-afdelingen van de twee bedrijven wordt daarom voortgezet, terwijl ze blijven streven naar de ontwikkeling van eersteklas smeermiddelen voor de krachtige CBR1000RR Fireblade.


Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter