Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Facebook Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Donderdagavond 09 april: NTS RW Racing GP- teammanager Jarno Janssen.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport Facebopok Live chat te volgen zijn via het Racesport.nl Facebook account. Tijdens deze chatsessies zullen we vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende persoon de nodige vragen stellen over zijn voorbereidingen, doelstellingen, trainingen en de huidige gang van zaken. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht vragen stellen welke vervolgens zo veel als mogelijk direct tijdens de chat beantwoord zullen worden.

Donderdagavond 09 april contact zoeken met NTS RW Racing GP teammanager Jarno Janssen. Tijdens de chat zullen we met Jarno praten over het eerste Grand Prix weekend van het seizoen in Qatar, de huidige stand van zaken, de impact welke de uitbraak van het coronavirus heeft op het enige Nederlandse Grand Prix Team, het contact met zijn rijders en de gevolgen die deze bijzondere situatie heeft op de voortgang van het team en onze sport.

Rond de klok van 20:00 uur zullen we starten met deze Racesport.nl Facebook Live sessie.

Later terugkijken
De sessie zal opgenomen worden en na afloop tevens getoond worden op Racesport.nl en op verschillende andere Racesport.nl social mediakanalen. Vanzelfsprekend is er dan geen mogelijkheid meer om te live reageren en vragen te stellen.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App