Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Instagram Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Donderdagavond 02 april is het de beurt aan voormalig Grand Prix coureur, huidige teammanager en IJsspeedway racer Jasper Iwema.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Instagram live chat te volgen zijn via het Racesport.nl Instragram account. Tijdens deze chatsessies zullen we vanachter de pc (mobiele telefoon) contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende persoon de nodige vragen stellen over zijn voorbereidingen, doelstellingen, trainingen en de huidige gang van zaken. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht vragen stellen welke vervolgens zo veel als mogelijk direct tijdens de chat beantwoord zullen worden.

Donderdag 02 april zullen we contact zoeken met voormalig Grand Prix coureur Jasper Iwema. Tijdens de chat zullen we met Jasper terugblikken op zijn Grand Prix carrière, praten over zijn nieuwe rol als teammanager van het Pearle Gebben Racing Team en zijn bijzondere avonturen als WK IJsspeedway coureur.

Rond de klok van 20:00 uur zullen we starten met deze Racesport.nl Instagram Live sessie. U kunt deze chatsessie volgen via de rubriek Instragram Story welke te vinden is bovenin u eigen Instagram account (naast je verhaal). Let op, deze rubriek is uitsluitend te volgen via uw mobile telefoon, op de desktopversie van Instagram is deze rubriek namelijk niet te vinden.

Volgt u Racesport.nl nog niet via Instagram? Ga dan snel naar @racesport.nl om de komende tijd niets te hoeven missen van deze nieuwe rubriek.

Later terugkijken
De sessie zal opgenomen worden en na afloop tevens getoond worden op Racesport.nl en op verschillende andere social mediakanalen. Vanzelfsprekend is er dan geen mogelijkheid meer om te reageren en vragen te stellen.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App