De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: BOR Motorparts

BOR Motorparts
BOR Motoren is opgericht in 1985. Toen nog een klein bedrijf dat in motoren en onderdelen handelde. Maar het ging harder dan gedacht en binnen drie jaar verhuisde het bedrijf naar een nieuw en groter bedrijfspand. Nu, meer dan dertig jaar later en nóg twee verhuizingen verder, is BOR Motoren uitgegroeid tot twee bedrijven: BOR Motoren en BOR Motorparts.

BOR Motorparts is één van de eerste motordemontagebedrijven van Nederland waarbij onderdelen afzonderlijk worden ingevoerd en gelabeld. Een toonaangevend bedrijf met een wereldwijde verkoop. De gebruikte onderdelen zijn afkomstig van schade- of sloopmotoren en worden voor zover mogelijk, zorgvuldig getest en beoordeeld op functioneren. Vervolgens worden ze in de webshop geplaatst.

Er liggen meer dan 40.000 gebruikte en nieuwe onderdelen in het magazijn. De onderdelen die u ziet in de webshop zijn voorradig en in de meeste gevallen binnen 24 uur leverbaar of af te halen op de bedrijfsadres in De Lutte.

BOR Motorparts: Meer dan 40.000 artikelen op voorraad

BOR Motorparts probeert in de webshop alle producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en te presenteren. Zijn er vragen, dan is men altijd bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp. De kernwoorden van BOR Motorparts zijn: enthousiasme, gedrevenheid, passie, klant- en servicegericht en natuurlijk gezelligheid.

Missie
BOR Motorparts is ontstaan uit enthousiasme en passie voor alles wat met motoren te maken heeft. BOR Motorparts is specialist op het gebied van motoronderdelen. Daar zet men zich voor in en dat zal men altijd blijven doen.

Visie
BOR Motorparts wil door een zo breed mogelijk aanbod van onderdelen iedereen kunnen voorzien.

 

BOR Motorparts