Racesport.nl partner van de week: Motoerit.nl, dé motorreizen specialist

67
mototoerit
Motoerit Motorreizen

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Motoerit.nl

Motoerit.nl
Als je bij Motoerit.nl boekt, ga je op reis met de échte motorreisspecialist voor Noordwest-Europa en verder. Niet voor niets is Motoerit.nl al sinds 1994 dagelijks bezig met het organiseren van de mooiste motorreizen naar Groot-Brittannië, Ierland en Scandinavië.

Je wensen als motorrijder staan bij Motoerit.nl dan ook centraal. Men zorgt voor de mooiste routes en een afwisselend dag-tot-dag programma afgestemd op jou als motorrijder. Je verblijft altijd minimaal in 3*+ accommodaties met een restaurant en goede parkeervoorzieningen.

Bij de individuele reizen ontvang je een uitgebreid reispakket met reisinformatie en GPS-routes waar de bezienswaardigheden in verwerkt zijn, zodat je gemakkelijk je eigen weg kan vinden. Ook bij de Motoerit.nl groepsreizen bepaal jij je eigen tempo. De professionele Motoerit.nl begeleiders rijden altijd de uitgezette route van die dag, maar als je een rustdag wilt of liever een andere route rijdt: dan kan dat ook!

Boek je motorvakantie bij Motoerit.nl
Motoerit heeft een programma met 22 unieke motorreizen. Bekijk de groepsreizen en individuele motorreizen naar Noorwegen, Schotland, Engeland, Wales, Ierland en Spanje op – Motoerit.nl – of bestel de Motoerit brochure waar men uitgebreid over de bestemmingen en de reizen ernaartoe vertellen via – Brochure aanvraag

Daarom boek je je motorreis bij Motoerit.nl:

  • Bijzondere routes die door Motoerit.nl persoonlijk zijn uitgezet en voorgereden
  • Inclusief een uitgebreid reispakket met reisinformatie en GPS-routes
  • Motoerit.nl ontwerpt motorreizen op maat
  • Motoerit.nl compenseert de CO2-uitstoot van de hele reis
  • Met de garanties van ANVR, SGR én SGRZ Retaildekking

Vragen? Bel Motoerit.nl

+31 (0)20 – 462 10 20

  • Maandag: 10:00 tot 17:30 u.
  • Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:30 u.
  • Zaterdag: 10:00 tot 16:00 u.

Weblink: Motoerit.nl

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App