De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Motorsportshop.nl

Motorsportshop.nl
Motorsportshop.nl is al meer dan 10 jaar de betrouwbare en goedkoopste web- en circuitshop van Nederland en België met een mooie showroom in het Noord-Hollandse Alkmaar. Motorsportshop.nl is de website van en voor circuitrijders, deze shop is gestart voor de evenementen van de Motorsportschool.nl maar momenteel kan iedereen van de veelal spectaculaire prijzen gebruik maken.

Sinds eind 2018 zijn de broers Chris en René Winter eigenaar en onlangs is de Motorshop.nl website volledige vernieuwd om nog beter aan te sluiten bij jouw wensen als bezoeker. Daarnaast zal het assortiment verder worden uitgebreid en aangepast.

Assortiment
Motorsportshop.nl levert o.a. vele merken bandenwarmers, Bridgestone racebanden, motorkleding, gereedschappen, en nagenoeg alle circuit/race gerelateerde artikelen vanuit voorraad. Kortom alles wat op de website vermeld staat is ook daadwerkelijk op voorraad en Motorsportshop.nl doet er echt alles aan om jou hobby zo goedkoop mogelijk te houden.

Neem gerust eens een kijkje in de shop en mochten er vragen zijn dan kan je mailen naar info@motorsportshop.nl


Motorsportshop.nl
De Motorsportshop.nl showroom is gevestigd aan de Hanzekoog 10e, 1822 BS in Alkmaar. Openingstijden: Doordeweeks overdag, ‘s avonds en in het weekend maar wel op afspraak, via mail of telefoon.

Meer info: www.motorsportshop.nl

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App